Support » Plugin: WP Maintenance Mode » Countdown is not working

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • Please test the new version, currently in RC status with a new version of countdown, that works with the last jquery version inside WordPress core.
    https://github.com/bueltge/WP-Maintenance-Mode

    bigsmooth

    (@bigsmooth)

    I just installed latest version 1.8.11 and mine coundown not work.

    Could you explain how I fix the problem? I do not understand your reply from psn.

    Please test the new version, currently in RC status with a new version of countdown, that works with the last jquery version inside WordPress core.
    https://github.com/bueltge/WP-Maintenance-Mode

    MadsSafi

    (@madssafi)

    Hi Frank, I have downloaded your neweast version from GitHub (1.8.11).
    (It looks BTW identical with the one here at wordpress.org)
    Still I also experience that the count down wont work. The ‘call’ is generated fine in the html, but nothing shows up on the page?
    Any suggestions?

    MadsSafi

    (@madssafi)

    Hi Frank, I have downloaded your neweast version from GitHub (1.8.11).
    (It looks BTW identical with the one here at wordpress.org)
    Still I also experience that the count down wont work. The ‘call’ is generated fine in the html, but nothing shows up on the page?
    Any suggestions?

    Countdown still doesn’t work correctly. I shows up, but it doesn’t actually count down. Just when you reload the site. I noticed a small box next to the countdown, maybe it’s something about it?

    by the way: In Safari on my iPhone the Countdown works perfectly.

    Please check the dev version, there have fixed this issue.
    https://github.com/bueltge/WP-Maintenance-Mode/archive/master.zip

    Thanks for feedback.

    Yup, that fixed it!

    hmmm, still not showing the count down??
    Check here: http://tilmelding.utamaduni.dk

    It works now, but the text is formated very bad, not even a bit of space between the text.

    MadsSafi: Have you inserted “%1$s” into your maintenance-text?

    Hi,
    sorry…. 🙁 I did’nt see that I have to both “activate” AND use a shortcode. Thanks for clarifying this to me!
    Now it do render a count down 🙂

    But like Ranj0 sys, it lacks a space between “number and text”
    Now it is:
    6Dage22Timer27Minutter15Sekunder (danish)
    It should be more like this:
    6 Dage, 22 Timer, 27 Minutter, 15 Sekunder.

    Hope that this can be fixed 🙂

    Also, suddenly, I have the problem that the Admin-login link are broke (apparently because of a conflict with “ThemeMyLogin”-plugin.
    They were co-existing before upgrade with no problem….

    It’s still broken in the released 1.8.11 version from 07.07.14.
    It’s not counting down. Also a small grey <span> element ist showing to the right side of the “seconds”.

Viewing 13 replies - 1 through 13 (of 13 total)
  • The topic ‘Countdown is not working’ is closed to new replies.