WordPress.org

Ready to get started?Download WordPress

Forums

Count Per Day (Reads Problem) (7 posts)

  1. Whity131
    Member
    Posted 3 years ago #

    OK So My Count Per Day is working fine, the only thing not updating are the individual reads for each blog. This is important cause I send these reads to gaming companies. So is there a way to fix this? Everything else about Count Per Day works fine, as in how many visitors a day and so on.

    I tried de-activating it and activating it back up, no luck :(

  2. Whity131
    Member
    Posted 3 years ago #

    Bump, anyone? :(

  3. Tom Braider
    Member
    Posted 3 years ago #

    What are "individual reads for each blog"?
    Each blog has a separate dashboard with its own CpD site. Not?

  4. hasanmahmud
    Member
    Posted 2 years ago #

    i am with the problem that the cpd does not count my total visits and dont show on widget. It only shows the current visitors online. and other options are not displayed in the widget. It shows problem like Warning: array_keys() [function.array-keys]: The first argument should be an array in /home/eduresou/public_html/wp-content/plugins/count-per-day/counter-core.php on line 1151

    Warning: array_multisort() [function.array-multisort]: Argument #1 is expected to be an array or a sort flag in /home/eduresou/public_html/wp-content/plugins/count-per-day/counter-core.php on line 1152........

  5. Tom Braider
    Member
    Posted 2 years ago #

    Is it a fresh plugin installation?
    Then some errors comes up until you have some data to show. Its a bug in this version.
    Errors in the debug info?

  6. hasanmahmud
    Member
    Posted 2 years ago #

    Yes it is a fresh plugin installation. I waited for 3 days only. should i wait for more time to show all those data working in a proper manner? Hope the bug will be fixed soon. Thank you for your kind response.

  7. Tom Braider
    Member
    Posted 2 years ago #

    no, you have just to wait for some visitors, not some hundreds.
    Are there any errors in the debug information (bottom of the site, after activating the debug mode)?

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic