WordPress.org

Forums

WP FuneralPress
Correct Dates (8 posts)

  1. wmpandgjon
    Member
    Posted 2 years ago #

    Let me start with great product and idea! I installed the 1.0.4 plugin and widget in WP 3.5 initially, but then updated to WP 3.5.1. I have the same problem on both versions: dates prior to 1900 show up as 1 JAN 1970. The particular markers I'm working with were installed long before the site became a cemetery, so I don't have a memorial service date. Any ideas how to display the correct dates? The dates were entered correctly and pre-1900 was not an issue.

    Second question is I have the FP widget in a sidebar which looks great. When I click on a name or date, it just reloads the same page without showing the obituary. Is it possible for the link to open a new page?

    Thank you in advance. I really like the idea of this plugin. With a couple of tweaks, it will be exactly what I need.

    FWIW, my site is http://www.wmpandg.com.

    http://wordpress.org/extend/plugins/wp-funeral-press/

  2. wmpandgjon
    Member
    Posted 2 years ago #

    One other question: I put the shortcode on a page, but don't want all the obtuary information on the page. It gets to be too lengthy. I think I am going to create a new page or obituaries and place the shortcode there.

    My question then becomes: on the sidebar, can all of those links take a visitor directly to the obituary page?

    Thanks again!
    Jon

  3. wmpandgjon
    Member
    Posted 2 years ago #

    OK, sorry for multiple replies to my own post, but I'm slowly figuring things out. The shortcode on a page resolved the link issue from the sidebar, so that one is resolved.

    I still have the date display issue though. I entered a service date one day after the date of death. How do I get the correct dates to display? They are entered correctly.

    Thanks in advance,
    Jon

  4. smartypants
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hey Jon

    Fixed this in version 1.05, please let us know of any feature requests we are open to adding more to this plugin

  5. wmpandgjon
    Member
    Posted 2 years ago #

    Smartypants,

    Thank you for the quick response. I downloaded and installed 1.05. I also cleared my computer's cache, but I still do not display dates prior to 1900. When there is a conflict, it seems to default to 1 JAN 1970. When I go to modify the entries, they show up correctly. Then on the obituary listing as well as the actual page with the obituary, it shows the 1970 date again. I am currently downloading and installing 1.06. Maybe that will help.

    Jon

  6. smartypants
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi there try the latest version this is now fixed.

  7. wmpandgjon
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hey Smartypants,

    Thank you very much for trying to fix the date issue. I don't know why, but I cannot display the dates correctly (prior to 1900). I have downloaded and installed 1.09 and cleared the cache. As before, all the dates are entered correctly, but they do not display correctly.

    On another topic, how do I delete the "no pic image"? I put one in there that I do not like and now cannot find where it is or how to remove it.

    I appreciate your work on this!

    http://www.wmpandg.com

    Jon

  8. smartypants
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Hi Jon currently you can only replace the image, there needs to be a default image for obits with photos. Go to settings and you will see the file upload there.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic