Support » Plugin: Advanced Custom Fields: Extended » Copy/Paste Flexbile WYSIWYG leads to “Invalid Data”

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author hwk-fr

    (@hwk-fr)

    Hello,

    Thanks for the feedback!

    I was able to reproduce the issue, and also get an “Invalid data” message when using the paste function. The layout and the WYSIWYG content are correctly added afterwards tho.

    I’ll add a fix for the next patch. If I find an easy way to fix it in the meantime, I’ll let you know so you can apply the fix by yourself.

    Have a nice day!

    Regards.

    Plugin Author hwk-fr

    (@hwk-fr)

    Hello,

    Okay I found the cause of the issue, it was due to version comparison in the Javascript script, with the new ACF Pro 5.10.x update.

    A fix will be added in the next patch. Unfortunately there is no simple way to fix it, and I can’t really send you a standalone code. But the next release should come pretty soon.

    Thanks again for the report!

    Have a nice day!

    Regards.

    Thread Starter flowgrow

    (@flowgrow)

    Wow that is some amazing response time!

    Thank you so much for looking into this so quickly 👍

    I guess I‘ll resolve this once the patched version is out.

    Thanks a lot!

    Plugin Author hwk-fr

    (@hwk-fr)

    Hello,

    Just a heads up to let you know that the latest 0.8.8.6 Update fixed this issue.

    Have a nice day!

    Regards.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.