WordPress.org

Forums

Connections Business Directory
[resolved] "COPY" feature slug (Bug Report?) (4 posts)

  1. tetontrekker
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you for a great plug in! I'm using it on a non profit site and its working perfectly for our needs.

    I loaded a fresh copy of this on another WP site I'm working on. I added a contact from my place of employment then used the copy feature to duplicate it and change the contact name and cell phone. Like "Another contact from this business" tool. When I made a page to view the contacts the V-Cards all linked to the first contact I entered. Since I made my own template I assumed I did it and checked my work first.

    I found that the SLUG stayed the same for every contact I copied and I could not find a place to fix the slug within the plugin. I went to my SQL and fixed it directly in the database.

    I'm 99% sure I did not cause this in my template or settings. If indeed a bug, do you know if it is with the latest update? I have 52 entries on the nonprofit site and I used the copy feature on a couple of them.

    Thank You,
    Julie

    http://wordpress.org/extend/plugins/connections/

  2. shazahm1
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    @tetontrekker

    This is definitely a bug. I've marked this as a high priority bug, it'll be fixed in the next bug fix release.

  3. tetontrekker
    Member
    Posted 2 years ago #

    Thank you.
    Julie

  4. shazahm1
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I've identified the bug it'll be fixed in version 0.7.3.2 due relatively soon.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Connections Business Directory
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic