Support » Alpha/Beta/RC » Copied page images end up in paragraphs instead of image blocks + missing view p

  • Resolved a4jp . com

    (@a4jpcom)


    Development Version (5.3.3-alpha-47419)

    If I copy another website and paste into a new post the images end up in weird paragraphs instead of image blocks. There is no option the convert the image so I have to save it again and post it. The top block is also missing the plus mark to add blocks. The plus mark also doesn’t show up unless I’m right over it. So I have to move the mouse around a lot to find it at times. Can you fix it so the plus mark shows on the top block please and make the copy and paste experience a bit better? The icons are also totally opaque and they hide text so it makes editing a page a bit of a pain. The View Post link at the bottom right doesn’t show up either at times. Can there just be a view post link always at the top right?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Hallo.

    The Gutenberg folks are not around these parts of the forums much 🙂
    The best place to ask block-related questions is here:
    https://wordpress.org/support/plugin/gutenberg/

    Good luck 🙂

    Okay. Thanks for the link. I just thought this was a main part of the update so I posted in here.

    If a copy and paste creates a block that isn’t normal or editable is that a Glutenberg support question? I can understand the other bits like transparency of the icons to make editing easier etc would be. And the top add block plus sign is missing completely too. Do you have that problem as well? Maybe it’s just this development version I’m using. I’ve clicked to download the latest version. Hope the updates are working.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Copied page images end up in paragraphs instead of image blocks + missing view p’ is closed to new replies.