Support » Plugin: Top 10 - Popular posts plugin for WordPress » Cool but some options malfunction

  • Hi, thanks for the plugin. Positive overall, but the two checkboxes after “post-image” field in the settings, about the thumbnail extraction, malfunction: they only work correctly if both checked. Otherwise I have incorrect images picked without any ability to understand the logic behind. I think there might be a bug, which should be easy to fix though.

    Namely, I cannot make the plugin stop picking comment images and use the default image when no post image is set. Should be trivial: set the upper, uncheck the lower checkboxes and it’s done. But not…

    Wish it appear fixed soon.

    Regards,
    t

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Ajay

    (@ajay)

    Hi, thanks for the review

    I’m not clear as to what is happening without seeing an example. The extract first image is completely different from the default thumbnail and work independently from each other.

    I did not say they work together, I said both options malfunction. Independently. If I flag the checkbox that is supposed to stop picking the first image in the post+comments, it does not stop doing so. I want a post without an image to be on the Top10 list, but instead of the default image, I get a (first) comment image in the Top10 list. This is ridiculous because a random user can effectively modify the post author’s desired image: why? If the post has no image and the “picking” option is off, I must see the default image.

    But today I observe even more problems: the plugin sets the default image, if the picking option is unchecked. The corresponding posts have their own posted images, but the plugin does not use them.

    And sometimes images disappear leaving only a blank box and an “alt” text on them. One may reload multiple times without success. Later they may recover.

    It’s too many issues with otherwise a stable WP installation: no other strangenesses are observed with 20+ plugins (to rule out any guesses about network, DB or cache problems).

    So, donno… for now looks quite disappointing.

    I am working on WP 4.4, Twenty Twelve. Wish it thoroughly tested, I’d use it, but at the moment it looks like I’d have to become a full-time beta tester.

    Plugin Author WebberZone

    (@webberzone)

    Again, without seeing this happening on your site it is difficult to have a solution.

    I haven’t noticed any problems with all my testing nor has any user reported this. At the end of the day, the plugin tries to pick out the first image it can. It definitely doesn’t touch comments because I don’t have any code to do so, so it might be something else interfering with the images. It could be the “first child” but again I need to see the source code that is being generated for the posts.

    The safest bet is to have featured images set for your posts, of course.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Cool but some options malfunction’ is closed to new replies.