Support » Plugin: Basic Interactive World Map » Continent LInks do not work

  • Resolved Frank Gomez

    (@frank6tg)


    I thought There is a conflict with Beaver Builder – the links on the continents do not work. I’ve tried to troubleshoot but there are no console errors. I tried deactivating Beaver Builder and still have problems with the links. Tried deactivating ALL plugins except World Map. No links. There are no links on DOM from what I can tell.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author WP Map Plugins

    (@clickmaps)

    Hi Frank,

    I had a look at your link and I can see that the “Target” for the links are set to “None” and that makes the continents highlights but do not open links.

    You need to set them either as “Same Page” or “New Page” to open the link.

    I also noticed that you removed the hover popup information (the hover continent name), and that leave the padding box, I recommend that you keep at least the continent name in the hover popup.

    If you want to hide the popup completely, you can do manually edit the map-style.css plugin file to remove the padding.

    I wish you will find this information helpful, feel free to contact us if you have any question or need any help.

    Kind regards
    wpmapplugins.com
    Support Team

    OMG, thank you. I assumed that link choice would be “NEW PAGE” only and I build accessible websites so I didn’t even click on it. Thanks!

    Resolved!

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Continent LInks do not work’ is closed to new replies.