WordPress.org

Forums

[resolved] content update on page not displaying (6 posts)

  1. jonmao
    Member
    Posted 5 years ago #

    I've added some content to the home page and published the page. The client can't see the changes. Strangely, the content shows on my machine but ONLY in browsers that I've logged into the admin with.

    If I attempt to view the page with a browser other than one I've used to login to the admin, the content doesn't display either.

    Things I've tried but to no avail

    • Disabled plug-ins
    • Removing and re-entering the content - publishing after each change.
    • Checked wp-config.php to make sure it's pointing to the correct database
    • Tried pulling my hair out but I don't have any to pull out

    Note: I've not changed any admin settings since it worked.

  2. jonmao
    Member
    Posted 5 years ago #

    Correction to post: this site is running on WordPress 2.8.6

  3. Roy
    Member
    Posted 5 years ago #

    Browser cache or a wp cache plugin that you could clear?

  4. jonmao
    Member
    Posted 5 years ago #

    Thanks Gangleri ... I've tried deleting browser cache - and disabling WP Super Cache .. didn't seem to fix the problem.

  5. jonmao
    Member
    Posted 5 years ago #

    UPDATE : this happens on all pages, not just the home page.

  6. jonmao
    Member
    Posted 5 years ago #

    Resolved - host ran an update on the server which had changed permissions on the WP Super Cache folder.

    The permission change meant that the 'www' user was not able to write. Changed that to write and it's working.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic