WordPress.org

Forums

Content not showing up properly (5 posts)

  1. housewivelesson
    Member
    Posted 4 years ago #

    I am currently running free version of pagelines.
    Although my content is showing up on my blogs main page when you press on a title to isolate the post the content does not show up.
    Content also does not show up when I try to preview a post I have just written.
    Platform has also kicked out my stats, SiteMeter.
    I also use TwitterFeed and those links are also only showing the title of the post, no content on Twitter and Facebook
    I reset to default which was a drag but the issue is still occurring.
    This is bad!
    Please help!
    Thank you for your time,
    Annalise

  2. tigtog
    Member
    Posted 4 years ago #

    Can we have a link to your site please?

  3. housewivelesson
    Member
    Posted 4 years ago #

    I can't believe I forgot to include the website. ):

    I noticed secondary page only shows titles in magazine mode and excerpts as well.
    Thank you so much for responding!

    http://www.lessonslearnedfromtherealhousewives.com

  4. tigtog
    Member
    Posted 4 years ago #

    Try deactivating all your plugins and see if the content display problem goes away.

    Then you can start reactivating them one by one and see which one might be causing the problem, and find an alternative or workaround.

  5. housewivelesson
    Member
    Posted 4 years ago #

    OMG! Google +1 Plugin was the culprit!
    I visited your website last night. Love your work will be in touch today directly.
    Thank you so much for all your help, tigtog.
    Best,
    Annalise

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags