Support » Plugin: AMP for WP - Accelerated Mobile Pages » content not showing in post only featured image is showing

  • arshkhan32

    (@arshkhan32)


    content is not showing in amp and there is no amp preview option,

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    I’m really sorry for this issue, This is really strange, we haven’t seen this type of issue before.

    Looks like a 3rd party compatibility issue, Can you please share the List of the plugins activated?

    Alex

    (@alexlari)

    Looks like a 3rd party compatibility issue, Can you please share the List of the plugins activated?

    Hi Ahmed, how can we find out the plugins not compatible with AMP?

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    There’s no specific answer to this, it’s based on the experience.

    As a user, you can try to deactivate all the plugins, and then clear cache and then check if its working fine or not.

    If you realize that it was fixed, then try to activate the plugins one by one and keep checking it.

    Alex

    (@alexlari)

    Ok thanks for your highlight

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    arshkhan32, can you please check if there’s a plugin that is conflicting?

    Also, make sure that you have updated to the latest version.

    arshkhan32

    (@arshkhan32)

    @ahmedkaludi i have updated to the latest version and deaactivated all plugins.still its not working.

    Plugin Author Ahmed Kaludi

    (@ahmedkaludi)

    I’m so sorry that you have this issue, don’t worry, I will help you solve it.

    Could be a theme confict, Can you please tell me which theme are you using?

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘content not showing in post only featured image is showing’ is closed to new replies.