Support » Plugin: Livemesh Addons for Elementor » content disappears on page, but seen in HTML

  • Resolved ensof

    (@ensof)


    Hi there,
    first of all, thanks a lot for your great plugin! you are amazing!

    I would appreciate your help with a very special situation:

    I am using the anywhere Elementor plugin to insert different contents in different Tabs, using the plugin Tabs.
    When I look in to the content of the tab, the grid โ€“ that is created by a Livemesh Post-Grid widget within Elementor โ€“ is not seen anymore.
    in the normal page I can see all the contents, but when itโ€™s inside the Tab, the grid is gone. It does appear in HTML, and when you click F12, it will magically appear, also!

    the funny thing is that if the grid is on the first tab, or in a regular page, it will show. like here: https://dev.situationsansatz.de/fachstelle-kinderwelten/
    but if itโ€™s on an second or other Tab, it will not show. If you click on the second tab, (Projekte) you will see that the content is gone.

    the website is hidden, but the password is: ista
    I would greatly appreciate your help!
    thanks a lot!
    Nils

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • ensof

    (@ensof)

    Hi there,

    I was researching and it seems like it is happening because of a ngGrid issue. see this:
    https://github.com/angular-ui/ui-grid/issues/799
    and this:
    https://github.com/angular-ui/ui-grid/issues/855

    I found a way to solve the problem, but it would be better if you could integrate a better solution in to the next update:

    .lae-portfolio-wrap {
    height: 700px!important;
    }

    will solve the problem, at least for desktop…

    would appreciate your help!
    best, Nils

    Plugin Author livemesh

    (@livemesh)

    Posts Grid relies on isotope JS to initialize the grid and hence cannot be part of any element that is hidden on page load like a hidden tab. If it is not visible to JS, the posts grid fails to initialize.

    Hi,
    thanks for your reply.
    I understand what you are saying, but in some cases it is used in such a way, and as I mentioned above, with a simple setting of height the problem is solved…
    therefor, I think that it will be relatively simple to make a small adjustment so that your great plugin will be used in somewhat complex contents, like the one I am using where it is initially hidden.
    I would greatly appreciate your help if you could guide me to a better solution than the one I have of setting a hard pixel height, and rather have a height that is appropriate for the content of the post.
    thanks again for your help!
    Nils

    [NOT RESOLVED]

    Hi there,

    I still need your help, this requires a more serious solution, as I also discovered that the items are placed on each other!

    could you force the load of the content when it is visible, so that the size of items that were hidden in a tab, can be calculated again upon theis appearance?

    I am afraid that this is out of my range, and will appreciate your help!
    Many thanks!! ๐Ÿ™‚
    Nils

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by  ensof. Reason: NOT RESOLVED

    I also found more support from the isotope people at github. It seems easy to fix>
    https://github.com/metafizzy/isotope/issues/1464

    If you’re showing elements after they have been hidden, you may need to trigger [layout]

    thanks!!

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.