Support » Plugin: Tabs » content disappears on page, but seen in HTML (with Elementor anywhere)

  • Resolved ensof

    (@ensof)


    Hi,
    I am using your great plugin, but have a very special situation:
    I am using the Elementor anywhere plugin to insert different contents in different Tabs.
    When I look in to the content of the tab, some of the content – that is created by a Livemesh Post-Grid widget within Elementor – is not seen anymore.
    in the normal page I can see all the contents, but when it’s inside the Tab, this part of the content is gone.
    It does appear in HTML, and when you click F12, it will magically appear, also!

    the funny thing is that if this widget is on the first tab, or in a regular page, it will show. like here: https://dev.situationsansatz.de/fachstelle-kinderwelten%E2%80%8B/
    but if it’s on an second or other Tab, it will not show. If you click on the second tab, (Projekte) you will see that the content is gone.

    the website is hidden, but the password is: ista
    I would greatly appreciate your help!
    thanks a lot!
    Nils

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Hi,

    Please Send URL where you are using Tabs Plugin Shortcode.

    Thanks!

    https://dev.situationsansatz.de/fachstelle-kinderwelten%E2%80%8B/

    the website is hidden, the password is: ista

    thanks!

    joshi2409

    (@joshi2409)

    Hi,

    Its may be confliction with other plugin css and js so please deactivate all other plugin one by one.

    Thanks!

    • This reply was modified 9 months ago by  joshi2409.
    ensof

    (@ensof)

    Hi there,
    I deactivated all the other plugins, except the 4 that are involved in putting this content in a tab (Elementor, Anywhere Elementor, Tabs and Limemesh Addons for Elementor)
    and the problem is still there…
    this means that the conflict is between these 4 plugins that are needed.
    What else can I do?
    thanks a lot!
    Nils

    ensof

    (@ensof)

    I was researching and it seems like it is happening because of a ngGrid issue. see this:
    https://github.com/angular-ui/ui-grid/issues/799
    and this:
    https://github.com/angular-ui/ui-grid/issues/855
    maybe this can help to solve the problem?`
    thanks a lot!
    Nils

    • This reply was modified 9 months ago by  ensof.
    ensof

    (@ensof)

    I found a way to solve the problem, it seems like it is coming from the other plugin livemesh addons for Elementor. This was a way to fix it, by giving the element a defined height:

    .lae-portfolio-wrap {
    height: 700px!important;
    }

    if you can do something to help, that will be great…

    thanks!

    best, Nils

    Hi @ensof,
    Sounds Good, If You have any query then drop your message here.

    Thanks

    Hi there,

    I still need your help, this requires a more serious solution, as I also discovered that the items are placed on each other!

    I got this answer from the developers of the other plugin (the livemesh, creatin the grid):

    Posts Grid relies on isotope JS to initialize the grid and hence cannot be part of any element that is hidden on page load like a hidden tab. If it is not visible to JS, the posts grid fails to initialize.

    As you are developing the tabs, it would be great if you could force the load of the content so that the size of items that were hidden in a tab, can be calculated again.
    I am afraid that this is out of my range, and will appreciate your help!
    Many thanks!! 🙂
    Nils

    • This reply was modified 8 months, 2 weeks ago by  ensof.

    I also found more support from the isotope people at github. It seems easy to fix;
    https://github.com/metafizzy/isotope/issues/1464

    If you’re showing elements after they have been hidden, you may need to trigger [layout]

    thanks!!

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘content disappears on page, but seen in HTML (with Elementor anywhere)’ is closed to new replies.