Content background image not shoing in IE (5 posts)

  1. apdfranklin
    Posted 4 years ago #

    Hi Everyone,

    I'm very frustrated. I cannot figure out why the content background is not showing on my blog in IE.

    It works in Safari and Firefox.

    Blog URL is http://www.wrapyourselfslim.com

    Thanks in advance for any help.


  2. jrav001
    Posted 4 years ago #

    If you have a look at the CSS validator ( http://jigsaw.w3.org/css-validator/validator?uri=http%3A%2F%2Fwww.wrapyourselfslim.com%2F&profile=css21&usermedium=all&warning=1&lang=en ) you will see that you have a Value Error for #main. Correct that and it may work properly in IE.

  3. apdfranklin
    Posted 4 years ago #

    Thanks for the reply.

    I see it says this:

    Value Error : background , is an incorrect operator : url(images/contentbg1.png) no-repeat,url(images/contentbg2.png) repeat-y url(images/contentbg1.png)

    Can anyone clarify what needs to be fixed?


  4. jrav001
    Posted 4 years ago #

    background: url("images/contentbg2.png") repeat-y scroll 0 0 transparent;

  5. apdfranklin
    Posted 4 years ago #

    Thanks.. Getting closer.

    When I do that, the background works, but it's missing the first image.

    Originally it was:

    background:url(images/contentbg1.png) no-repeat, url(images/contentbg2.png) repeat-y;

    It seems as if having the two images on that one line is causing a problem...

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic