Support » Plugin: Clever Mega Menu for Elementor » Content area not showing

  • Hi!
    I install and activate the plugin, enable it to any menu and the megamenu buttons appear on the menu items but when I click them, I enter the Elementor Edit Page but the content area does not show. I don’t have any place to drag the widgets to…
    I tried everything, including disabling other plugins but always with the same result…
    Need a hand here!
    Thanks!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • I have excatly the same problem, it dosent work! I have tryed it on difrent sites with differen servers and it dosent work at all.
    Any help appriciated.
    regards Michael.

    The box “edit services” is missing also when loading template.

    Has there been a solve for this, I am also getting same issue, can’t get editor to show when I try to create a flyout panel in the elementor editor.

    Have disabled all plugins.
    Have Hello Elementor theme active.
    Have Clever Mega menu widget in header

    I may have solved this, in my case it was human error:
    go to appearance> menus.
    click “CMM4E” on the the menu item you want to create a mega panel for.
    This will open the elementor editor with no content area.
    Go to the bottom left of the editor, and click the cog icon to open page settings.
    enable the toggle that says “mega Menu” to “on”.
    the content area will then appear.

    Now it is working Super Thanks a lot !

    Thread Starter Ricarditu

    (@ricarditu)

    Perfect! Thanks @designhero!!

    I noticed that I was also having a 404 error on one of the scripts… I tried on a different installation and it’s working!

    @ricarditu The wonderful world of web development lol. I’ve used this plugin dozens of times before and never came across this issue so don’t know why i was suddenly was missing this toggle. in the end watching the tutorial video through again revealed my error

    Just want to give a big thank you to @designhero – helped me out as well!

    No worries guys, Its a great plugin, I’m using it on the new version of my own site http://www.design-hero.com give me a shout if you get stuck!

    wow..thanks. I just spent the last hour+ watching youtube videos, removing plugins, changing themes and then decided to check the forum. 5 seconds later I clicked on the cog and “voila” problem solved.

    thanks so much

    No problem pelsar you can message me directly on my website http://www.design-hero.com if you get stuck with anything else!

Viewing 11 replies - 1 through 11 (of 11 total)
  • The topic ‘Content area not showing’ is closed to new replies.