WordPress.org

Forums

Contact form does`nt work! (11 posts)

  1. skibb
    Member
    Posted 10 years ago #

    Aloha,
    When I fill in the contact form, nothing happens! The page jumps to the homepage, but I don`t get any mail. What can I do?

    Greets,
    SKIBB

    PS: I know, my english is weak: blame it on the dutch schools...

  2. orangeguru
    Member
    Posted 10 years ago #

    <form method="POST" action="--WEBBOT-SELF--" name="webnieuws.htm" enctype="multipart/form-data">

    Your form action looks a bit weird? Or is it some plugin?

  3. skibb
    Member
    Posted 10 years ago #

    Haha, no its not my site (www.skibb.nl), but for a client of me.

    Go to http://www.ardoart.nl and click Contact

  4. orangeguru
    Member
    Posted 10 years ago #

    <form method="post" action="http://www.ardoart.nl" id="contactform">

    You use your site URL as form action. Unless you hacked your WP-Theme it won't work. At least to my knowledge.

  5. skibb
    Member
    Posted 10 years ago #

    Hmm, don`t really understand. What must I change to make it work?

  6. Firas
    Member
    Posted 10 years ago #

    Where is this contact form script from?

    To make it work you need to find the exact url to which to send the form data.

  7. skibb
    Member
    Posted 10 years ago #

    I installed the theme "Blix". There was already an contact form, but it just doesn`t work. Are there other ways to make a mailform?

  8. orangeguru
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks Firas.

  9. orangeguru
    Member
    Posted 10 years ago #

    http://ryanduff.net/archives/2005/06/14/wordpress-contact-form-12/

    That is why I asked if you are using a plugin in the first place.

  10. skibb
    Member
    Posted 10 years ago #

    Thanks, but I still have a problem with the wordpress contact form 1.2.

    I installed and activivated it, but when I put the tag "<!--contact form-->" I don`t see a form.

    What can I do to show it?

  11. skibb
    Member
    Posted 10 years ago #

    Huray! I solved the last problem. I worked with an Wysiwyg editor, so the tag doesn`t worked.

    But the contact works good! Thanks for your help, Orangeguru and Firas!!!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic

Tags