Support » Plugin: HandL UTM Grabber / Tracker » Contact Form 7 displaying code in front end

  • Resolved acephalia

    (@acephalia)


    Hello

    I’m trying to set this up as per your documentation with contact form 7. I’ve used the code within my form :

    [utm_campaign_i]<input type="hidden" name="utm_campaign" value="%s" />[/utm_campaign_i]
    
    [[utm_source_i]<input type="hidden" name="utm_source" value="%s" />[/utm_source_i]]
    
    [[utm_medium_i]<input type="hidden" name="utm_medium" value="%s" />[/utm_medium_i]]
    
    [[utm_term_i]<input type="hidden" name="utm_term" value="%s" />[/utm_term_i]]
    
    [utm_content_i]<input type="hidden" name="utm_content" value="%s" />[/utm_content_i]
    
    [[gclid_i]<input type="hidden" name="gclid" value="%s" />[/gclid_i]]

    However the front end of the contact form displays the following :

    [utm_source_i][/utm_source_i]

    [utm_medium_i][/utm_medium_i]

    [utm_term_i][/utm_term_i]

    [gclid_i][/gclid_i]

    Have I missed something?

    thank you!
    Dimitri

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Thread Starter acephalia

    (@acephalia)

    P.s : I’ve also tried :

    [utm_campaign_i]&amp;lt;input type="hidden" name="utm_campaign" value="%s" /&amp;gt;[/utm_campaign_i]
     
    [[utm_source_i]&amp;lt;input type="hidden" name="utm_source" value="%s" /&amp;gt;[/utm_source_i]]
     
    [[utm_medium_i]&amp;lt;input type="hidden" name="utm_medium" value="%s" /&amp;gt;[/utm_medium_i]]
     
    [[utm_term_i]&amp;lt;input type="hidden" name="utm_term" value="%s" /&amp;gt;[/utm_term_i]]
     
    [utm_content_i]&amp;lt;input type="hidden" name="utm_content" value="%s" /&amp;gt;[/utm_content_i]
     
    [[gclid_i]&amp;lt;input type="hidden" name="gclid" value="%s" /&amp;gt;[/gclid_i]]

    Which results in the following being displayed on the front end :

    &lt;input type=”hidden” name=”utm_campaign” value=”” /&gt;

    [utm_source_i]&lt;input type=”hidden” name=”utm_source” value=”%s” /&gt;[/utm_source_i]

    [utm_medium_i]&lt;input type=”hidden” name=”utm_medium” value=”%s” /&gt;[/utm_medium_i]

    [utm_term_i]&lt;input type=”hidden” name=”utm_term” value=”%s” /&gt;[/utm_term_i]

    &lt;input type=”hidden” name=”utm_content” value=”” /&gt;

    [gclid_i]&lt;input type=”hidden” name=”gclid” value=”%s” /&gt;[/gclid_i]

    Plugin Author Haktan Suren

    (@haktansuren)

    i think the codes are messed up in my blog site somehow, try these:

    [utm_campaign_i]<input type="hidden" name="utm_campaign" value="%s" />[/utm_campaign_i]
     
    [utm_source_i]<input type="hidden" name="utm_source" value="%s" />[/utm_source_i]
     
    [utm_medium_i]<input type="hidden" name="utm_medium" value="%s" />[/utm_medium_i]
     
    [[utm_term_i]<input type="hidden" name="utm_term" value="%s" />[/utm_term_i]]
     
    [utm_content_i]<input type="hidden" name="utm_content" value="%s" />[/utm_content_i]
     
    [gclid_i]<input type="hidden" name="gclid" value="%s" />[/gclid_i]
    
    Plugin Author Haktan Suren

    (@haktansuren)

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Contact Form 7 displaying code in front end’ is closed to new replies.