WordPress.org

Forums

Contact Form 7
Contact Form 7 and WordPress HTTPS SSL = Email fail to send (8 posts)

  1. dalioto
    Member
    Posted 1 year ago #

    I am using WP 3.6.1, WordPress HTTPS 3.3.6, and CF7 3.5.3

    When I use Force SSL on just the page that uses my contact form I am able to get to the secure page and fill out the form. When I hit send I get the green box and it looks like everything worked. However, the email fails to show up.

    When I remove the page from being secured by SSL then it works fine. Is there anyway I can get these to all work such that the information being sent is secure?

    Thanks for any help.

    http://wordpress.org/plugins/contact-form-7/

  2. dalioto
    Member
    Posted 1 year ago #

    I really need some help figuring this out.

    Thanks!

  3. wendyntheboys
    Member
    Posted 1 year ago #

    I'm seeing the same issue. Thanks!

  4. christinejacks
    Member
    Posted 1 year ago #

    Please help? Same problem here. The form says it sends but no email is received. Using another form on a non secure page and it works fine.

  5. erjoalgo
    Member
    Posted 11 months ago #

    I have the same issue

  6. skylo
    Member
    Posted 11 months ago #

    Hi

    I also have an issue trying to email image files it says it has sent it but the email and file dont arrive.

    Thanks

    Sharon

  7. skylo
    Member
    Posted 11 months ago #

    Update for me on this I selected the HTML format I now get the email but no sign of the attachment.

    Thanks

    Sharon

  8. buzztone
    Member
    Posted 11 months ago #

    See Contact Form 7 Email Issues. Most people that work through this information appear to be able to resolve their email sending & receiving issues.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Contact Form 7
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic