Support » Plugin: Mailchimp for WooCommerce » contact.country: Schema describes string, array found instead

  • Resolved vipv

    (@vipv)


    Hi I receive error contact.country: Schema describes string, array found instead
    while init setup of plugin.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Author ryanhungate

    (@ryanhungate)

    @vipv this is strange – the country should always be a “string” as the API would be expecting. The way we’re populating the country is by using this WC_Countries class from WooCommerce.

    
    $woo_countries = new WC_Countries();
    $woo_countries->get_base_country()
    

    Can you please check your plugins to see if any one of them might be listening for this hook woocommerce_countries_base_country because that would be the only way it would return something other than a string.

    Oh? I’m not an advanced user. May be I can make you an access to the site so you can check by yourself?

    Plugin Author ryanhungate

    (@ryanhungate)

    @vipv sorry for the delay in responding – that would be great – just send the invite to ryan (at) vextras.com and i’ll be glad to do that for you. This is super strange but it’s actually very easy to fix.

    Plugin Author ryanhungate

    (@ryanhungate)

    @vipv thanks – got the admin invite. I’ve logged into your store admin and to be honest there’s a LOT of errors going on with your server. You will need to talk with your server host and tell them that you’re getting 500 and 503 errors on Javascript files – which is a really strange thing to see. Typically it would just be a “not found” or even a bad script error once loaded, but in your case here, it seems as if the server is treating this differently like possibly a misconfiguration in Apache or NGINX that is treating these files like PHP endpoints.

    Can you please reach out to them and show them this?

    
    2020-09-26T17:43:21+00:00 CRITICAL Uncaught Error: Call to a member function is_empty() on null in /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-content/themes/hestia/functions.php:191
    Stack trace:
    #0 /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-includes/class-wp-hook.php(287): custom_empty_cart('')
    #1 /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-includes/class-wp-hook.php(311): WP_Hook->apply_filters(NULL, Array)
    #2 /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-includes/plugin.php(478): WP_Hook->do_action(Array)
    #3 /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-includes/template-loader.php(13): do_action('template_redire...')
    #4 /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-blog-header.php(19): require_once('/var/www/u07493...')
    #5 /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/index.php(17): require('/var/www/u07493...')
    #6 {main}
      thrown in /var/www/u0749380/data/www/atbeautylab.ru/wp-content/themes/hestia/functions.php on line 191
    

    Also this:

    https://atbeautylab.ru/wp-json/wc-analytics/products/reviews?page=1&per_page=1&status=hold&_locale=user throws a 500 server error.

    https://atbeautylab.ru/wp-content/plugins/tutor/assets/js/tutor.js?ver=1.7.0
    https://atbeautylab.ru/wp-content/plugins/tutor/assets/js/tutor-admin.js?ver=1.7.0
    https://atbeautylab.ru/wp-includes/js/jquery/ui/tabs.min.js?ver=1.11.4
    https://atbeautylab.ru/wp-content/plugins/woocommerce/packages/woocommerce-admin/dist/navigation/index.min.js?ver=1.5.0

    all of those above are throwing a 503 service unavailable.

    Then, you have a woocommerce_admin is not defined error which is most certainly causing issues in the plugin setup.

    Thanks and let us know what they say after this 🙂

    Plugin Author ryanhungate

    (@ryanhungate)

    oh @vipv sorry I forgot to say – I was able to patch your plugin and push the data through, and your store is currently syncing right now.

    These issues above are probably getting in the way of some other things that are out of sight and I recommend getting those handled as soon as you can.

    Please log into your admin again – you’ll see that this is now syncing properly too. Have a great weekend!

    Thank you so much! I have just wrote to my server host and hope they will help.
    Now I see plugin works now and I gonna fine out how to use it! 🙂

    Plugin Author ryanhungate

    (@ryanhungate)

    @vipv sounds great to me 🙂 If you get a chance later please don’t forget to leave a fair review on the plugin – every little bit helps and we’re very appreciative of any feedback we receive.

    I will. Thank you!

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.