Support » Plugin: Yoast SEO » Connection lost When you create post or updated

  • Resolved 3ab9are

    (@3ab9are)


    Hi, sir! i was use yoast seo more 3 years now it working good :), but before 3 days ago from now i started facing problem every time create new post or updated post is saying to me : “Connection lost. Saving has been disabled until you’re reconnected. We’re backing up this post in your browser, just in case.”, i test all the plugin but the only one not working good is “yoast seo” please help me sir! im very tired because this problem, Thank you Very Much.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Md Mazedul Islam Khan

    (@mazedulislamkhan)

    That sounds like a plugin or theme conflict. Can you try and gather as much information for us? Please perform the following:

    1. Make sure the issue doesn’t persist when Yoast SEO is disabled.
    2. Check for conflicts.
    3. Check for JavaScript errors with your console.

    If you find any JavaScript errors related to Yoast SEO or if there is a conflict with a plugin or a theme, you can create a new issue on GitHub for our developers. Please report the issue to a third party developer as well.

    If you didn’t find any conflicts or errors, we think the issue is specific to your site. We’d need to investigate further but are unable to do so on these forums. You can purchase Yoast SEO Premium and receive our Premium email support and we can help you further.

    Plugin Support Jerlyn

    (@jerparx)

    Closed due to inactivity.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Connection lost When you create post or updated’ is closed to new replies.