Support » Plugin: Swift Performance Lite » Conflict with WP-CLI?

  • Resolved Adnan Usman

    (@adnanusman)


    Hi,

    We’ve installed the lite version of this plugin on our website and it has increased our websites performance but it seems we are not able to run any commands using WP-CLI while this plugin is installed.

    Our configuration is using the latest version of WordPress and a Genesis theme.

    When we try to run any commands using WP-CLI, all we get is a list of our plugins instead.

    When we deactivate your plugin, WP-CLI starts working normally again.

    Please see if you can figure out what the issue is.

    Thank you

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • This is a real issue.

    I have had the same problem on my VPS, and eventually had to use the “–skip-plugins” flag on it to be able to run the commands properly. It deactivates all your plugins.

    Instead, if you just want to deactivate Swift Performance, you can use “–skip-plugins=swift-performance-lite” and it will not be loaded for the cli.

    None the less, this issue needs to be properly fixed.

    Developer is notified on this one to test it when possible.

    Important one.
    I will test this myself, if this is true I won´t be able to use this plugin.

    Thanks!

    • This reply was modified 5 months, 2 weeks ago by  darkpollo.

    Ok, let us all know how it goes.

    I had no issues with WP CLI on my tests.
    I think that could be something with a different configuration or install.

    Plugin Contributor Fred

    (@fredawd)

    We forgot to say thank you for testing @darkpollo.

    Great to have you here! Thanks again.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.