Support » Plugin: WordPress Page Builder - Beaver Builder » Conflict with Weglot

  • arianelariviere

    (@arianelariviere)


    It’s on any page of my website.

    Once I’m in the Beaver Builder editor, if Weglot is activated, an error message shows ups.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @arianelariviere,

    Thanks for posting!

    I just did some testing with the plugin below on my local install and it seems to be working just fine.
    https://wordpress.org/plugins/weglot/

    Are you using their premium version? And do you just launch the builder on a page for the error to pop up? 🙂

    Ben

    Thread Starter arianelariviere

    (@arianelariviere)

    I was on their standard plan (10 000 words) and I have the free version of Beaver Builder.

    It takes around 10 to 30 seconds usually for the error message to appear. I play around and click on blocks without changing anything, it seems to make it appear faster.

    Plugin Contributor Ben Carlo

    (@hinampaksh)

    Hey @arianelariviere,

    Can you send us a note via the form below(General Inquiry) and we’ll take it from there?
    https://www.wpbeaverbuilder.com/contact/

    You can include a link to this thread so you don’t have to repeat everything, and so we can keep it updated. 🙂

    Ben

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Conflict with Weglot’ is closed to new replies.