WordPress.org

Forums

Polylang
[resolved] Conflict with single.php pagination - previous and next not showing (3 posts)

  1. alitscha
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi,

    I am using Portfolio-Press theme, so it is actually about single-portfolio.php, anyway it has a gallery and text and the previous/next link were working fine before I installed Polylang.

    If I disable Polylang they're there again...

    Here's my code for prev/next navigation in single-portfolio.php

    <nav id="nav-below">
    <h1 class="screen-reader-text"><?php _e( 'Post navigation', 'portfolioplus' ); ?></h1>
    <div class="nav-previous"><?php previous_post_link( '%link', '%title <span class="meta-nav">' . _x( '&rarr;', 'Previous post link', 'portfolioplus', '1000' ) . '</span>' ); ?></div>
    <div class="nav-next"><?php next_post_link( '%link', '<span class="meta-nav">' . _x( '&larr;', 'Next post link', 'portfolioplus', '1000' ) . '</span> %title' ); ?></div>
    </nav>

    http://wordpress.org/extend/plugins/polylang/

  2. Chouby
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    This occurs most probably because you did not activate the languages and translation management for portfolio post type in Polylang settings. However, this is a valid bug. It should now be corrected in the development version (1.0.3.4)
    http://downloads.wordpress.org/plugin/polylang.zip

  3. alitscha
    Member
    Posted 2 years ago #

    you were right. sorry for not checking better the settings before asking and many thanks!

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Polylang
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic