Support » Plugin: Yoast SEO » Conflict with Simple Membership during Regsitration

  • Resolved Aaron T. Grogg

    (@aarontgrogg)


    Hello.

    It seems highly unlikely that no one else has had this conflict, but I could not find anything, so here I am…

    WP version: 5.5.3
    Simple Membership version: 4.0.2
    Yoast version: 15.3

    When a user registers, the registration works, but when the page refreshes, the form is still visible, and there is no visible confirmation message.

    In fact, the confirmation message is not in the HTML, but it is appended to the meta “description” content…

    If I deactivate Yoast, the message appears fine, as expected.

    I will ask the Simple Membership forum as well, but thought I would also ask here, just in case.

    Thanks!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Support Rumejan Barbarona

    (@onlyincebu)

    Hello Aaron!

    Just to verify, this issue occurs with just Yoast SEO and Simple Membership plugins activated and all other plugins deactivated. Is that correct? To further narrow down the conflict, can you also switch your theme to a standard one like Twenty-Twenty? So only Yoast SEO and Simple Membership plugins, as well as the Twenty-twenty theme, activated. Does the conflict still occur?

    Looking forward to your response.

    Plugin Support Jerlyn

    (@jerparx)

    Hi @aarontgrogg ,

    We’re closing this thread because we haven’t heard back from you in a while. Should you have further questions, please open a new thread.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Conflict with Simple Membership during Regsitration’ is closed to new replies.