WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Conflict with my Theme and Photoswipe for NextGEN Gallery plugin

Conflict with my Theme and Photoswipe for NextGEN Gallery plugin

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Guillermo

    @gsenas

    Like you pointed out, it seems like there’s a conflict with your theme.

    Unfornately, it’s a paid theme, and I can’t download it to find out what’s interfering.

    Sorry, maybe the theme author can have a clue…

    On a similar issue, when enabling the plugin, the mobile menu on the theme I am using does not work. It is supposed to collapse down to “menu” when on a mobile device. I am using the free Ever-After them from WordPress, it is a responsive width theme, allowing it to go mobile without an extra plug-in.

    Other than that, the the plugin works great, I have disabled it for now as the menu messes with the look of the mobile site.

    This also happens with Woothemes main Canvas theme too.

    Bit more info, the menu on pages where photoswipe has replaced the lightbox, the menu is working fine. On all other pages though the menu doesn’t work.

    This also happens on a desktop browser if I set it to always replace and make the window smaller to get the “mobile menu”. The home page the menu doesn’t work, on the post with a gallery the menu does work.

    http://unseeingeye.com/test/ (I may do more tinkering in the mean time)

    There is also another thread with the same issue http://wordpress.org/support/topic/mobile-iphone-menu-eaten-when-using-photoswipe-for-nextgen-plugin

    Given that it works on the post with a gallery but not the rest I would think it was due to the plugin rather than the theme. I would be surprised if a large theme company like Woothemes who wrote the wordpress menu system would be doing something non standard too.

    I’m happy to help out in any way I can, though I’m not much use with the inner workings code wise.

    It appears it isn’t just the menu that it affects.

    I’ve also added some woothemes “tabs” on both the post and the sample page.

    The menu doesn’t work on the homepage.
    The menu and the tabs both work on the post (which has a nextgen gallery)
    The menu and the tabs don’t work on the sample page (has no gallery)

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Conflict with my Theme and Photoswipe for NextGEN Gallery plugin’ is closed to new replies.