Support » Plugin: MailChimp List Subscribe Form » Conflict with Lazy Load plugin

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • mc_tak

    (@mc_tak)

    Hey there,

    Thanks for writing in! To test a bit, I downloaded Lazy Load and activated it along with the MailChimp List Subscribe Form. Then, I added a new post with an image and some filler text. In accessing my page, I saw that the image in the post was displaying as intended.

    Can you clarify whether this is affecting every image in every post on your site (when both plugins are active)? Also, can you confirm the versions of each plugin that you’re using? I’m currently using Lazy Load version 0.5 and MailChimp 1.2.14. Additionally, can you perhaps provide me the URL of a particular image that you’re seeing not show up?

    -tk

    gezginrocker

    (@gezginrocker)

    Hello,

    Thanks for your quick reply.

    After writing my first message, I found out that also “Strx Magic Floating Sidebar Maker” was not working. So I uninstalled Mailchimp & everything returned back to normal.

    So it looks like the problem is on my side. Recently I also had problem with another plugin, and the developer told me that I am using a very old version of Jquery and that is causing the problem.

    If you still want to investigate anyway, my url is http://www.taylandgezi.com

    Thanks

    mc_tak

    (@mc_tak)

    Ah, very odd! That’s definitely a bit strange. I wasn’t able to replicate the interaction with the Lazy Load plugin, so it does in fact sound like an issue within the local environment. If in updating your version of jQuery you’re still seeing issues, let us know!

    -tk

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Conflict with Lazy Load plugin’ is closed to new replies.