Custom Login
[resolved] Conflict With Gallery-Bank Professional Plugin (4 posts)

  1. jimbabwe
    Posted 1 year ago #

    Hi. I use Custom Login on my production server. I test on my sandbox server. I installed Gallery-Bank professional gallery plugin on my sandbox server. When Custom Login is active, the Gallery-Bank Pro plugin breaks.

    I don't think it's your job to resolve this, but any suggestions on how to troubleshoot at the coding level? I'm also going open a ticket with the Gallery-Bank folks.

    Any troubleshooting suggestions are appreciated.



  2. Austin Passy
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not sure what Gallery-Bank is. But check your error logs and turn on WP_DEBUG to find out what is conflicting.

  3. jimbabwe
    Posted 1 year ago #

    Gallery Bank is a WP gallery. There's the GPL version on the official plugins pages and a 'Pro' edition for a small fee. I'm moving away from nextgen gallery.

    Anyway, thanks for the quick response. I'll turn on the debugger on my sandbox server and if I find anything definitive, I'll update this post.

    Thanks again.

  4. Austin Passy
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Not sure if you followed up with any reacuring issues. But a new version was pushed 2.3 which should solve popular issues with other plugins that share the same functions.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Login
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic