Support » Plugin: Meow Lightbox » Conflict with featured image loading in wp block builder

  • Resolved zsujoker

    (@zsujoker)


    Hello,

    I have this trouble that when Meow Lightbox is enabled I cannot set a featured image to a page. The loading icon keeps scrolling, but nothing happens. Could you please look into this issue?
    I am using GeneratePress, Elementor. All up-to-date with php 7.2

    Thank you.

    Zsuzsa

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    Hi,

    What is the WP Block Builder? Do you mean Gutenberg? I would love to fix this, but I can’t replicate the issue exactly. Could you tell me a bit more?

    Hi Jordy, yes this is the Gutenberg editor. I started having the same problem recently. Unfortunately, I can’t pinpoint the exact date.

    The problem is that when a post is loaded into Admin for editing, the Featured Image does not resolve. There is a spinning icon.

    The following error displays for the plugin file at https://terryambrose.com/wp-content/plugins/meow-gallery/blocks/dist/index.js.map
    [Error] Failed to load resource: the server responded with a status of 404 () (index.js.map, line 0)

    Hope this helps to get the problem resolved. I really do like it.

    Plugin Author Jordy Meow

    (@tigroumeow)

    Hi @islandwriter. Can you contact me directly through here?
    https://meowapps.com/contact

    I would like to share a new version with you, that include that missing file (which is actually for debugging). We then will know the error and be able to fix it 🙂

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.