Support » Plugin: Ocean Posts Slider » Conflict with elementor v2.1.1?

  • Resolved wpkiller

    (@wpkiller)


    Hi Nicolas,

    I’ve updated Elementor v2.0.16 to v2.1.1 and the Posts Slider vanished from the page it was set to. I also have Elemetor pro v2.09 installed.

    Downgrading Elementor back to v2.0.16 fixed the issue.

    Any idea if that’s a bud with Elementor or with Ocean Posts Slider?

    TIA.

    • This topic was modified 1 year, 6 months ago by wpkiller.
Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • Plugin Author oceanwp

    (@oceanwp)

    Hello, have you an error in your console? If there is a JS error on the page, the slider will not work.

    I didn’t check actually. I was in a hurry to fix the issue by downgrading…
    PS: Sorry, just saw now I forgot to click on Submit, so the comment is sent late unfortunately.

    Plugin Author oceanwp

    (@oceanwp)

    So the issue is fixed?

    I didn’t dare trying again. 🙂

    Ok, now I had some time to check this, so I’ve installed the updates again and as I thought – the post slider disappeared.

    Investigating the code, I saw the post slider was there but not showing, so I suspected Autoptimize. I’ve disabled it – and the slider appeared. So I’ve re-enabled HTML and CSS cache in Autoptimize and the post slider was still there. To cut a long story short – in the JS cache section I had an option on (Add try-catch wrapping?
    ). Turning it off and clearing cache, brought the slider back.

    Here’s a screenshot:

    https://pasteboard.co/HvBWTggL.png

    Oh, and it has nothing to do with elementor… sorry.

    • This reply was modified 1 year, 6 months ago by wpkiller.
    Plugin Author oceanwp

    (@oceanwp)

    Glad that you find the solution. Always disable your caching plugin when you have a problem because most of the time it is because of a misconfiguration.

Viewing 6 replies - 1 through 6 (of 6 total)
  • The topic ‘Conflict with elementor v2.1.1?’ is closed to new replies.