Support » Plugin: OpenSheetMusicDisplay » Conflict with Divi?

  • Resolved jfacemyer

    (@jfacemyer)


    I use the Divi theme; the problem happens in both Chrome and FF, and it doesn’t matter if I’m logged in or out.

    When added with the Gutenberg block or shortcode, music doesn’t render, the spinny thing just keeps spinning.

    When I use developer tools on either browser, immediately the music renders fine while the tools are open, until a reload with them closed.

    If I put two musics on one page, it renders fine (though there’s a warning).

    It renders as expected on the Gutenberg edit page.

    If I change to another theme and back to Divi, it then seems to render ok until I do something (not sure what, updating widgets, the page the music is on???) That’s why I think there might be a potential conflict…

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Justin Litten

    (@fredmeister77)

    @jfacemyer, Thanks for reporting this! – I’m looking into this now.

    The page that you’ve linked doesn’t seem to load a post for me, is it publicly accessible?

    EDIT: I found it on the sidebar links I think: https://www.ubiclaritas.com/music/music-test/

    This is working for me in Chrome and FF. Do you have the Divi theme active now on your site? I’m going to install on my test site and try to recreate this in the meantime.

    Thanks again.

    Plugin Author Justin Litten

    (@fredmeister77)

    Closing this. Spoke directly with @jfacemyer, and for now it looks like it is working with Divi. Will revisit if another issue comes up.

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘Conflict with Divi?’ is closed to new replies.