WordPress.org

Support

Support » Plugins and Hacks » Conflict with Cufon Fonts

Conflict with Cufon Fonts

  • Hello,

    Thank you for this stellar plugin. I’ve been using this since the first days of my site’s life as it perfectly fits with its visual concept.
    The fact is that since the latest update, the menu and footer labels stopped appearing. My site uses cufon fonts and W3TC performance plugin.
    I don’t think that there’s something wrong with minification or js placement cause the archives page was rendering fine all this time and till the latest updates.
    I met the same issue when I tried to implement a similar archive plugin (in over your archives) but then the menu and footer labels vanished site wide (likely cause the plugin’s js was loaded globally)
    Could you please submit any recommendations/ideas on how to resolve this issues.

    Here is the page I refer to: IGM archives

    Thank you

    http://wordpress.org/extend/plugins/calendar-archives/

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • Plugin Author Amit Badkas

    @amitbadkas

    Hi,

    Have you checked which ‘template’ is being used by http://infographicsmania.com/archive/ page? Please try by creating one more test/demo page using same template and check if that page has correct menu and footer

    Hello Amit.

    I’m using a full width template of my theme that it regularly loads cufon fonts. More specifically I’m using a tweaked version without sidebar.
    I have added a test archive page on both my production and dev site but it happens the same on the live site. On the dev site page renders regularly. That leads me to assume that the issue lies in W3TC plugin minification and plaement of Js, as the dev site has W3TC deactivated.
    Could you hint me how to make it compatible with W3TC?

    Regards

    Here is the page on the dev site

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Conflict with Cufon Fonts’ is closed to new replies.