• Resolved alcmarket

    (@alcmarket)


    Hi,
    I am experiencing a conflict between ElementsKit Lite and Elementor. I can’t edit using Elementor while ElementsKit Lite plugin is enabled. I use the plugin for a large part of my theme, so I need it, but there is some sort of conflict. I already changed the php settings to what you suggest in other support threads, but it hasn’t helped. It appears that there is perhaps a code conflict, please advise. Thank you!

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • Plugin Author Ataur R

    (@ataurr)

    Hi @alcmarket

    It’s due to your server PHP settings. Increase your server PHP memory limit from the wp-config.php file or php.ini file. If you don’t have an idea about it. Please contact your hosting provider and ask to increase
    * PHP memory_limit = 512M
    * max_execution_time = 300

    If still not resolved please open a support ticket from our support center (help.wpmet.com) We would like to check the issue on your site and give you a quick solution as well.

    Waiting for your response and we are always here to help you.

    Regards

    Thread Starter alcmarket

    (@alcmarket)

    Hi – thanks for the speedy repsonse. We had already changed the settings, and it’s still not working. I will open a support ticket. Thanks

    • This reply was modified 2 years, 2 months ago by alcmarket.

    Hello!
    I have the same problem. I tried the above solution and it didn’t work.
    Any solution?

    Hi @arthursbb ,

    We have replied to your ticket (#9101) and given some instructions to solve your problem.

    Please follow the support ticket and let us know if you have further issues.

    Regards

    I have the same issue

    I have ensured my server setting are as you advise

    Hope you can fix this

    I have many client sites using the features from this plugin

    • This reply was modified 2 years, 1 month ago by ukrefugee.

    It worked.

    Updated the theme and plugins
    I removed the cache on the Cloudflare dashboard and it worked again.

    Thank you very much for your great support.

    Hey @arthursbb ,

    Glad to hear that 🙂

    If this plugin looks good to you, may be you can help us by give a 5 star on wordpress.org?

    https://wordpress.org/support/plugin/elementskit-lite/reviews/

    We’re working so hard to make this plugin more and more useful to our valuable clients like you, and a 5 star will really help us to grow on the market. 🙂

    Thanks

    Hey @ukrefugee ,

    Please open a support ticket from our support center (help.wpmet.com). We would like to check the issue on your site and give you a quick solution as well.

    Waiting for your response and we are always here to help you.

    Regards

    There is still a conflict between Elementor and ElementsKit Pro, requiring Safe Mode in order for Elementor editing to work. Also, the testimonial slider only works if ElementsKit Pro is disabled. I have updated php.ini values quite a bit:

    upload_max_filesize = 256M
    max_input_time = -1
    post_max_size = 256M
    max_input_vars = 8000
    max_execution_time = 500
    memory_limit = 512M

Viewing 9 replies - 1 through 9 (of 9 total)
  • The topic ‘conflict – Elementor editor not loading’ is closed to new replies.