Support » Plugin: Beautiful taxonomy filters » Conditional Function Not working

  • Hi Guys, I’m developing a website that uses custom taxonomy to organise and filter the products, for example “Car Model”, “Car Year”, “Transmission” and “Engines” to filter, but when for example I select “Car Model”=Outback and “Car year”=2012 the next dropdown “Transmission” should show only “5 Speed Manual Cable Shift” but it keeps showing all other options, so i assume the conditional function is not working in this case, could guys help me to understand why once this is a very important function for this website, i would really appreciate your help

    I have used “Custom Post Type UI” plugin to create the custom taxonomies, (Hierarchical selected as true) I was wondering if the dropdowns are not filtering because the custom taxonomies are not related to each other? (I mean although i turned the hierarchical to true, I did not specify the hierarchy between my custom taxonomy? if so how can do that

    many many thanks for this plugin, after searching for a good time yours are really the best i have found, i just need to get the filtering right so i can continue the project

    Any help is really appreciated if you want a login on the website please let me know

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • @leochan not sure of the outcome you are expecting on the link above, but i too was after the solution to the conditional function, and i can confirm that, on my setup, version 2.4.0 already had fixed the issue.

    in my case, i keep seeing all other filters’ options, but the ones that do not match are disabled rather than hidden: maybe it’s just a case of applying some css to hide disabled options completely?

Viewing 1 replies (of 1 total)
  • The topic ‘Conditional Function Not working’ is closed to new replies.