Support » Plugin: Awesome Support - WordPress HelpDesk & Support Plugin » Completely broke my site

  • hkindy

    (@hkindy)


    Installing on the latest release of WordPress (5.4) completely broke my site. I had to log into FTP and manually delete the plug-in to be able to use the site again. Before installing wait for the plug-in to be updated and check for compatibility

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • One suggestion, use a previous WP version… It’s working on my end. I don’t usually, update WP core version immediately as a lot of plugins will not b compatible yet.

    The issue there is you’re then (if using this plug-in) at the mercy of these guys to update their base code and it’s a dead project.

    Plugin Author yeisonbp

    (@yeisonbp)

    Hi @hkindy,

    It sounds like a conflict with another plugin/theme. I made some tests when WordPress 5.4 was released and the plugin worked well. We are also going to release a new minor update soon for WordPress 5.5. You might consider checking the incompatible plugin list, temporarily switching to a default WP theme and deactivating your plugins one by one until the conflict disappears (one thing you could try is renaming the folder of the plugin in the FTP access to temporarily disable it).

    @jmsdonline, this project is not dead, I am working to coordinate the development and release of the plugin and the add-ons. We recently released updates for the Gravity Forms Bridge, Productivity and Satisfaction Survey add-ons, and launch an update for the core plugin soon.

Viewing 3 replies - 1 through 3 (of 3 total)
  • The topic ‘Completely broke my site’ is closed to new replies.