WordPress.org

Forums

Anti-Malware and Brute-Force Security by ELI
[resolved] Complete Scan doesn't start! (6 posts)

  1. c_srishti
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi, I just downloaded your plugin.
    The quick scan works. But the Complete scan never really starts... It finds all the folders (apparently) so the list of folders in preparing stops moving... but it just sits at preparing and 0%. also says Calculating Time Remaining.
    Any ideas

    http://wordpress.org/extend/plugins/gotmls/

  2. c_srishti
    Member
    Posted 2 years ago #

    Also wanted to add that I changed the depth to 9, and also tried running it only on wp-content or plugins, or also only on a folder in httpdocs... but still just sits there at 0%....

  3. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    Does it always stop preparing on the same folder?

    Maybe it is having trouble reading a particular folder's contents and you could try skipping that folder.

    Or there is a JavaScript error on the page that is causing it to stop loading. Do you have a Javascript debugger, like FireBug or Dhrome inspector?

  4. c_srishti
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hi Eli,
    Thakns for the quick reply! I appreciate it.
    Apparently, it is getting stuck on the same folder , I remove it, it gets stuck on hte next one and so on... These were in wp-includes. I removed the w-includes and now the next one it's stuck on is the wp-content/twenten theme!
    So all these folders are the default WordPress folders that haven't been modified. (I am not using the twentyten theme.)

    I am running WP on IIS (if that makes any difference?)

    Sppreciate any help...
    Thanks
    Srishti

  5. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    oh, IIS! I have not had the opportunity to fully test this plugin on a windows server. I would love to see first hand how it performs and where it hangs up on your server. If you are willing to grant me WP Admin access to your site then I will debug and fix your issue for you (and release an update to help the plugin run better on other people's servers running IIS).

    If you are interested, send WP Admin credentials to:
    wordpress at ieonly dot com

    Aloha, Eli

  6. Eli
    Member
    Plugin Author

    Posted 2 years ago #

    I just released a new Plugin Update fixes this bug on windows IIS server. This update also has a patch for the wp-login.php file that been attracting a lot of brute force attempts lately.

    Please let me know if you have any other issues.

    Aloha, Eli

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

About this Topic

Tags

No tags yet.