Support » Fixing WordPress » Comments working, but 404 error page returned

  • Resolved Stephenp

    (@stephenp)


    Hi, although comments work on my blog, the page returned is a 404 Not Found, The requested URL /2007/03/04/entoloma-hochstetteri-a-beautiful-fungi/ does not exist.

    Please make a comment if you don’t understand my explanation.

    Thanks, Stephen.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • What are the two URI values in your Options > General?
    Why does it go your site to http://69.89.27.211/ instead of your domain when submitting a comment?

    Hi and thanks,
    WordPress address (URL): http://69.89.27.211/~stephep6/blog
    Blog address (URL): http://www.stephenp.net

    I set up my main domain to use a subfolder. From my host:

    “The main domain on the hosting account uses the public_html folder for all of its Web site files. Any addon domains use subfolders inside the public_html folder. In order to also set up your main domain to use a subfolder on your hosting account you will need to set up a redirect in the .htaccess file in the public_html folder so that the server knows that any request for your main domain will be redirected to a subfolder on public_html.

    Visitors to your Web site will not be able to tell that your main domain is using a subfolder, they will still see the Web site address as http://www.yourdomain.com/page.html

    Well, WP doesn’t like those tricks… as you already know.

    For anyone interested, the fault was in the “Comments” theme file. The code below shows what was required for my blog to work (remember it is installed in a subfolder of my public_html folder). The old code was pointing elsewhere!

    <form action=”http://www.stephenp.net/weblog/wp-comments-post.php” method=”post” id=”commentform”>

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Comments working, but 404 error page returned’ is closed to new replies.