Support » Plugin: Jetpack - WP Security, Backup, Speed, & Growth » comments not working (403) error since having jetpack reinstalled

  • Resolved edonald774

    (@edonald774)


    Hi,
    I recently had some help reinstalling jetpack as my domain had changed, however now my readers are complaining that they can’t leave comments. They are receiving this error.

    Error 403

    We’re sorry, but we could not fulfill your request for /blog/wp-comments-post.php?for=jetpack on this server.
    You do not have permission to access this server. Data may not be posted from offsite forms.
    Your technical support key is: 4f42-1697-cd36-1abb
    You can use this key to fix this problem yourself.
    If you are unable to fix the problem yourself, please contact elishiadonald at gmail.com and be sure to provide the technical support key shown above.

    The comments were working previously.

    What can I do to fix this?
    thanks
    Eli

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • Plugin Support pmciano

    (@pmciano)

    You do not have permission to access this server. Data may not be posted from offsite forms.

    If you temporarily disable the bad behavior plugin, does the issue persist?

    Once we get some feedback, we can take the next troubleshooting step in resolving your issue.

    Thanks.
    That works, comments work now

    Plugin Support pmciano

    (@pmciano)

    Thanks.
    That works, comments work now

    Awesome!

    We’re glad to help 🙂

    Same issue. And disabling Bad Behaviour fixes it but what if I want to use Bad Behaviour? Is this a known plugin conflict?

    • This reply was modified 2 years, 10 months ago by Macblaze.
    Plugin Author Jeremy Herve

    (@jeherve)

    Jetpack Mechanic 🚀

    Is this a known plugin conflict?

    It is indeed. If you’d rather use Bad Behaviour, I would recommend that you deactivate Jetpack’s Comments feature under Jetpack > Settings in your dashboard.

    Under settings, Bad Behavior, look down in the Security part, check “Allow form postings from other web sites (required for OpenID; increases spam received)”

    May get more spam, but, it seems to allow the commenting to work.

    That worked. Thanks!

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘comments not working (403) error since having jetpack reinstalled’ is closed to new replies.