WordPress.org

Forums

Comments Didn't Load When Imported (2 posts)

  1. drivenbytatiana
    Member
    Posted 2 years ago #

    Hello!

    I bought a new domain and uploaded wordpress there. All my posts and whatnot transferred over, but when I check out my (old) individual blog posts, none of them have comments. I don't know what's wrong.

    I also recently (today) downloaded intense debate as a type of comment management so I'm not sure if that's the problem or what. I can't seem to find anything about how to fix this problem online.

    So how do I get my old blog posts to show their original comments - although I can view them in my dashboard?

    Thanks!!

  2. Abhishek Ghosh
    Member
    Posted 2 years ago #

    All my posts and whatnot transferred over, but when I check out my (old) individual blog posts, none of them have comments. I don't know what's wrong.

    From where you transferred ? I mean to say :

    wordpress.com blog to your new rented server with new domain name

    or

    old server to your new rented server with new domain name

    The answer will vary as the second one will give the chance to use MySQL tables (commentmeta and comments).

    I also recently (today) downloaded intense debate as a type of comment management so I'm not sure if that's the problem or what.

    It is practically a point which you can answer. If the problem started after using Intense Debate, then it can be responsible.

    Please provide the urls.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic