WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Comment takes long time to be sent

Comment takes long time to be sent

  • Hi,
    Recently I have launched my new WP site.
    I host it in a good company and I checked using tools online
    the load time, and it’s 1.2 – 1.6 seconds, so it’s pretty fast.

    Everything works great, fluid, fast and responsive.
    Only one problem, when you try to send a comment it’s like
    this section is hosted in some free hosting in india or something,
    seriously, it takes like 15 seconds for a comment to be sent.

    What should I do in this case?

    You can see my site here: http://stronger.co.il/

    Thank you!

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Have you tried:

    – deactivating all plugins to see if this resolves the problem. If this works, re-activate the plugins one by one until you find the problematic plugin(s).

    – switching to the default theme to rule out any theme-specific problems.

    resetting the plugins folder by FTP or PhpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems.

    Hi,
    I tried what you mentioned- nothing helped…
    What’s next?

    esmi

    @esmi

    Forum Moderator

    Try asking your hosts for assistance.

    Sorry, this is a little bit irrelevant, but I want to delete
    every link to my site that comes from WordPress.org support forum.
    How can I edit the post so I can delete the link ?

    Thank you.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘Comment takes long time to be sent’ is closed to new replies.
Skip to toolbar