WordPress.org

Forums

comment feed for articles is broken (3 posts)

  1. msicc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Hello,

    I really hope anyone can help me.

    I was able to access article based comment feed via domain.net/post-id&comments&feed=rss2

    This is no broken. I really do not have any idea what happened. Only thing I changed was the update to 3.4.1.

    Thanks for any suggestion.

  2. Tara
    Volunteer Moderator
    Posted 3 years ago #

    -check if fed validates

    -try deactivating ALL plugins (yes, all) temporarily to narrow down the problem. If the problem goes away, re-activate them individually (one-by-one) to find the problematic plugin(s). If you can't get into your admin dashboard, try resetting the plugins folder by FTP or phpMyAdmin. Sometimes, an apparently inactive plugin can still cause problems (because the hooks remain unless plugins completely removed or some plugins stick around in cached files. So by renaming the folder, you break them and force them inactive).

    -try switching to the unedited default theme (Twenty Eleven) for a moment by renaming your current theme's folder in wp-content/themes. The idea is to force WordPress to fall back to the default theme to rule out any theme-specific issue.

  3. msicc
    Member
    Posted 3 years ago #

    Thank you for your answer. Before I posted here, I already did all the above mentioned steps as they were amongst my search results.

    If I go to http://msicc.net/?p=2636&comments&feed=rss2, I will be redirected to http://msicc.net/?feed=rss2&p=2636&comments, which shows articles, not comments.

    The all comments feed is still working http://msicc.net/?feed=comments-rss2.

    I really do not know what else I can do.

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Topic