WordPress.org

Support

Support » How-To and Troubleshooting » Comment box not showing up?

Comment box not showing up?

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • Hello all. I am going nuts here trying to figure this out. For some reason, the little box that shows up that allows people to post comments does not show up on my site (the one with name,email, comments etc). There is no way to post comments.

    I am using 1.5 with the Trident theme. “Comments allowed” is checked. Permalinks are on and seem to be working otherwise. The comment link goes to http://www.mysite.com/the_category/#comments so that looks OK. The post shows up on that page fine, but no way to make comments. Any ideas?

    Here is relevant code from the templates index.php file:

    <div class=”feedback”>
    <?php wp_link_pages(); ?>
    <?php comments_popup_link(__(‘Comments (0)’), __(‘Comments (1)’), __(‘Comments (%)’)); ?>
    </div>

    <!–
    <?php trackback_rdf(); ?>
    –>

    </div>

    <?php comments_template( is_single() ); // Get wp-comments.php template ?>

    —————————–

    Thank you so much for any help!!

    -shiva

    Have you got a popup killer on your browser?

    Good idea but no its not a popup blocker. I just got another clue…when I turned off permalinks it now works. But I do want the permalinks on so any other ideas would be most welcome.

    -shiva

    I have exactly the same problem. No one can post on my site and I just can’t figure it out. My site is at: krisandapril.us

    try copying the comments.php and the popup-comments.php file from the classic theme over to your trident theme.

    This:
    <?php comments_template( is_single() ); // Get wp-comments.php template ?>
    should be:
    <?php comments_template(); // Get wp-comments.php template ?>

    I am also having this issue. I am getting nothing that allows anyone to post comments. However, when I turn off permalinks, it works just fine. Does anyone have any idea how I can use permalinks and also actually have visitors post comments? Thank you in advance for any help you can give.

    Offhand, I’d say you’ve fixed this. I just posted a comment via the handy link at the bottom of the post on your blog.

    Yes, I turned off the permalinks feature, which is something I really don’t want to do. When permalinks is on, the comment box area doesn’t show up at all.

    Do you have any suggestions on how to get the comments area to show up while also having permalinks turned on? Thanks in advance!

    Ah! Sorry. If you switch to the default theme, do you still have the same problem?

    Yes I still have the same issue with both default and the classic theme. This is my third fresh install today and I just can’t figure this out.

    Could you turn permalinks back on for a bit?

    They are turned back on now…..and no comment area. 🙁

    Okay, I’m turning off the permalinks again so I can do some more work on my site.

    Sorry to miss you; thought you’d taken off for the night.

Viewing 15 replies - 1 through 15 (of 27 total)
  • The topic ‘Comment box not showing up?’ is closed to new replies.
Skip to toolbar