Support » Plugins and Hacks » CloutFront attachments not complete

CloutFront attachments not complete

  • I’m trying to get W3TC configured to use Amazon CloudFront (origin pull), but I can’t get it working.

    Attachments don’t display because the URL given in the <img> tag is the distribution only. Let’s say I have an image at “wp-content/uploads/2013/06/image.jpg”, a blog at “example.com” and a CloudFront distribution with CNAME “cdn.example.com”. In a post I should see an image at “http://cdn.example.com/wp-content/uploads/2013/06/image.jpg”, but i’m not. Instead, I have a missing image icon because the image tag has “http://cdn.example.com/” rather than the complete URL.

    I’ve tested the distribution from W3TC and verified that the images are being distributed via CloudFront (and its CNAME). Why isn’t the rest of the image URL being appended to the CNAME?


Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • Plugin Author Frederick Townes


    I think this issue requires the support of Amazon since all W3TC does is change the URLs to specify the cloudfront distribution’s hostname.

    I am using cloudfront with w3tc for long time, but just from today I can see some images are there some just a missing image icon.

    CelciusAnderson, what does your code look like in the post? Mine is just the CloudFront distribution (e.g. “http://cdn.example.com/”) and nothing else.

    And Frederick, thanks for the reply. But I think the issue is with W3TC because the code in the post is the problem, not the image itself. The full URL to the image isn’t being inserted into the post, just the URL of the CloudFront distribution. When I visit the full URL on CloudFront, it works. But there’s still a question mark in the post.

Viewing 4 replies - 1 through 4 (of 4 total)
  • The topic ‘CloutFront attachments not complete’ is closed to new replies.