Support » Plugin: uTubeVideo Gallery » Clicking on an album does not show videos

  • Resolved strings6

    (@strings6)


    Hello! We updated the uTubeVideo Galleries plugin today, and suddenly, none of the album links work anymore. Any ideas? We just use the shortcode [utubevideo id=”1″] to place the gallery on a page.

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • strings6

    (@strings6)

    Hello,

    We restored the files to version 1.94 (the version we had before), and now the gallery is working again.

    Plugin Author dustinscarberry

    (@dman25560)

    Hi,

    From what I’m seeing my best guess is that permalinks were not set correctly which can happen from time to time in WordPress. On the setting page for the plugin under Status there should be a green Ok for permalinks if they are working correctly and a button to attempt to fix them if not. Currently your site as is does not appear to be using them. It is using ?aid= for the links instead.

    cwendt01

    (@cwendt01)

    Hi. The OP and I work for the same company and here’s the results of my debugging (NOT fixed):

    This definitely has something to do with the permalinks. The plugins works fine on a fresh install of WP, but does not work on our site. I thought it’s because we’re using iThemes Security, but even with that off it doesn’t work.

    When running the plugin on version 1.9.4, we had “Do not use permalinks:” checked, and it worked. This does NOT work on version 1.9.7 for us, nor does it work unchecked.

    When NOT using permalinks, the albums go nowhere. When using permalinks, we see a 404 error.

    Our site is using latest version of WordPress (4.8.2) and running PHP 7.0.x.

    Will continue testing, but this is where we’re at so far.

    Plugin Author dustinscarberry

    (@dman25560)

    Hi cwendt01, I just tried what you mentioned and am finding the same issue. I’m not sure what changed as the latest update should not have affected anything to do with the links. I will take a look right now and let you know asap.

    Plugin Author dustinscarberry

    (@dman25560)

    There is a new version being pushed right now (1.9.8). Please try that and let me know the results.

    cwendt01

    (@cwendt01)

    That did it! Thank you!!

    Plugin Author dustinscarberry

    (@dman25560)

    Resolved.

Viewing 7 replies - 1 through 7 (of 7 total)
  • The topic ‘Clicking on an album does not show videos’ is closed to new replies.