Support » Plugin: Spam protection, AntiSpam, FireWall by CleanTalk » CleanTalk Anti Crawler loops on URL redirect

  • Resolved leswini

    (@leswini)


    I have CleanTalk on the domain aesensual.com.
    I have another domain that I redirect to one of the pages on aesensual.com

    But when I try to load that other domain in my browser, instead of redirecting, I get a page that says:

    Anti-Crawler Protection is activated for your IP …..

    The page counts down from 3, 2, 1, and just keeps repeating. It never redirects to the proper page.

    How can I fix this?

    The page I need help with: [log in to see the link]

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Plugin Support sergecleantalk

    (@sergecleantalk)

    Hello,

    The latest version of the plugin should fix this. Let us know if the problem still persists.

    Hi,

    We’re experiencing the same behavior with version 5.152.4, which seems to be the latest (no updates offered in the dashboard). We disabled the plugin and the issue went away.

    Plugin Support SergeM

    (@serge00)

    Hello, @dhock.

    Please, re-install the CleanTalk Anti-Spam Plugin with the Complete Deactivation option:
    • WordPress Admin Page —> Settings —> Anti-Spam by CleanTalk —> Advanced settings —> set the option “Complete Deactivation” to “On” —> Save Changes;
    • WordPress Admin Page —> Plugins —> Installed plugins —> Anti-Spam by CleanTalk —> Deactivate and Delete.

    Then install it anew:
    https://cleantalk.org/help/install-wordpress

    It should fix the issue. Did it help?

    I had the developer re-install as instructed as I could no longer reach the site. She is able to access and has not seen the countdown screen since. Seems I am now the only one who still can’t get to the site. Same for the one other site where we had installed the plugin. Seems to be related to my IP, though it still doesn’t come up in the blacklist here: https://cleantalk.org/blacklists

    Actually, I switched from wireless to cell data and was able to get to the site on my phone and I still get the looping countdown screen (anti-crawler protection)

    Not on the homepage but when I click a link to a subpage

    Plugin Support SergeM

    (@serge00)

    Please, create a private ticket:
    https://cleantalk.org/my/support/open

    WordPess.org Support Forum is for plugins only, not the service.

    Sorry for the inconveniences caused.

    Plugin Support katereji

    (@katereji)

    Hello.
    We haven’t heard back from you in a while, so I’m going to mark this thread as “resolved” – if you have any further questions, you can start a new thread.

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • You must be logged in to reply to this topic.