WordPress.org

Forums

Custom Post Widget
[resolved] Clash with Envira & Soliloquy (2 posts)

  1. PhaseCreative
    Member
    Posted 1 year ago #

    I love this plugin but I've noticed that on sites where I'm using Envira Gallery or Soliloquy Slider (Same author), the buttons to 'add slider' and 'add envira gallery', which normally reside in the editor next to 'add media', disapear. They come back as soon as I deactivate Custom Post Widget.

    Is this a known issue, what steps should I take to fix?

    https://wordpress.org/plugins/custom-post-widget/

  2. Johan van der Wijk
    Member
    Plugin Author

    Posted 1 year ago #

    Unfortunately these kind of issues are very hard to debug. There might be a conflict in the way the buttons are added but it cannot tell you what is the cause of it.

    You can try to find where the buttons for the slider are being inserted and compare it with how this is done in the Custom Post Widget:

    // Only add content_block icon above posts and pages
    function cpw_add_content_block_button() {
    	global $current_screen;
    	if( 'content_block' != $current_screen -> post_type ) {
    		add_filter( 'media_buttons_context', 'add_content_block_icon' );
    		add_action( 'admin_footer', 'add_content_block_popup' );
    	}
    }
    add_action( 'admin_head', 'cpw_add_content_block_button' );

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Plugin

  • Custom Post Widget
  • Frequently Asked Questions
  • Support Threads
  • Reviews

About this Topic

Tags

No tags yet.