Support » Plugin: MyCurator Content Curation » Chron and Training icons gone

  • Resolved tugeye

    (@tugeye)


    This morning MyCurator had stopped pulling in new posts.

    When I checked the .htaccess file, it has not been touched for over a month ..

    Following the message in the main screen, I added this to the wp-config

    define(‘ALTERNATE_WP_CRON’, true);

    Right away, the processes started up again and it is back to auto posting articles.

    However, articles in the training area no longer provide the thumbs up/down or any of the other options.

    I have made no changes to the website that I am aware of that would affect MyCurator. and I have not made any changes to MyCurator itself for over a month.

    The only thing installed within last 24 hours were Participants Database and TablePress plug-ins but as mentioned, the .htaccess file has not been touched according to timestamps.

    Any ideas on what caused the stoppage and what I do to get back the Training posts options?

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • Plugin Author mtilly

    (@mtilly)

    We’ve been working on this directly with tugeye for a while. We can provide a tool that will fix this problem if it occurs on anyone’s site.

    joakim22hansson

    (@joakim22hansson)

    I have the exact same issue.

    Added define(‘ALTERNATE_WP_CRON’, true); to wp-config and the icons, thumbs up, down etc, is not there on training posts.

    Please advice.

    All the best!
    Joakim

    Plugin Author mtilly

    (@mtilly)

    Did you add the Alternate Cron because the regular CRON stopped working for MyCurator?

    joakim22hansson

    (@joakim22hansson)

    The I just installed MyCurator and the CRON didn’t work from the start.
    That’s why.

    Now I can’t post the articles that have been sourced…so it’s quite urgent.

    See video https://www.useloom.com/share/97098a42e7b54de2bffe700039a30025

    Is there a fix for this?

    Plugin Author mtilly

    (@mtilly)

    It looks like the Alternate Cron setting in config is actually causing the problem now. You will see that you don’t have any entries in the Topic and Class fields on your training posts found in the background but you do have entries for the items that you found using Get It.

    You need to go back to regular Cron and see if your host has any changes that can cause problems. Also see this article for a way to trigger it on time with very low traffic: https://www.target-info.com/how-to-replace-wordpress-cron-with-a-real-cron-job/

    Finally, send me a Contact Us from our website at http://www.target-info.com for a tool to fix old posts that don’t have the Topic and Class items.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
  • The topic ‘Chron and Training icons gone’ is closed to new replies.