WordPress.org

Support

Support » Themes and Templates » Quark » [Resolved] Chrome Browser

[Resolved] Chrome Browser

  • I was looking at my website and it looks good in Firefox and Explorer but does not look good on Google Chrome browser, do you have any information about ow to fix this?
    The website is revolutionhtx.com

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    Does the same issue occur on the theme’s demo site http://demo.quarktheme.com/

    No that site is fine.

    Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    If you’re not using a modified version of the theme then try deactivating all of your plugins to explore whether any are responsible.

    I went through all of my plugins and deactivated them and the site was still the same on Chrome.

    Moderator Andrew Nevins

    @anevins

    Forum moderator

    Could you provide more information of the issues on Chrome? Also link to your site?

    I’m sorry I thought I sent the website link. It is http://www.revolutionhtx.com. I have the background image set to no repeat, and it does not fill up the whole background. The slider that I have in banner 1, the slides do not fill the slider so the background shows.
    I thought it was just my computer so I looked on my phone that also has chrome and it looks bad on there also. It looks fine on Explorer and Firefox…

    Theme Author Anthony Hortin

    @ahortin

    I’ve just had a look at the site in both Firefox and Chrome and they both appear identical. What issues are you having?

    The slides are also filling the slider on both browsers as well.

    I already fixed this a few weeks ago. I had the pages set to full page but changed them to front page and they look fine now. Thank you for getting back to me…

Viewing 8 replies - 1 through 8 (of 8 total)
  • The topic ‘[Resolved] Chrome Browser’ is closed to new replies.
Skip to toolbar