WordPress.org

Forums

Blue Planet
[resolved] Child Theme not functioning (7 posts)

  1. Rufforth
    Member
    Posted 1 year ago #

    There seems to be an issue with Blue Planet child theme. Headers and other layout styles are missing. Any idea of the fix? Thanks, Rufforth.

  2. Nilambar Sharma
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Thanks for pointing out. It will be fixed in the next release. Please wait a while.

  3. Rufforth
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, forgot to mention that the header logo image distorts when resizes for responsive mode. Am sure it's straightforward fix I can do, but just mentioning now just in case it's something to add to next release. I really like the template, thanks for making available.
    Rufforth

  4. Nilambar Sharma
    Member
    Theme Author

    Posted 1 year ago #

    Child theme issue is resolved in new release. :-)

  5. Rufforth
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hi, child theme working well, thanks. Problem: Primary mode is breaking the primary menu below 640px width. It disappears. Tried with firefox and safari - not a child theme issue. Any idea of fix? Thanks

  6. maneshtimilsina
    Member
    Posted 1 year ago #

    Hello Rufforth,
    There is no problem in theme's responsive menu. This menu however get conflict if you enqueue more than one jquery in the site. Can you submit your site's url?

  7. Rufforth
    Member
    Posted 1 year ago #

    Thanks for reply, meant to get back to you. All working well. Great theme, am putting up 5 stars. Rufforth

Topic Closed

This topic has been closed to new replies.

About this Theme

About this Topic