Support » Plugin: WooCommerce MyParcel » Checkout-opties -> fout bij variable product

 • Resolved saens

  (@saens)


  Hallo,
  Wij bieden diverse producten aan (in woocommerce-termen simple en variabel). Bij simpele producten werkt alles feilloos. Bij de variabele producten loopt op de checkout-pagina iets niet goed. Het veld met daarin order-overzicht+verzendmethodes blijft in een refresh zitten nadat het adres ingevoerd is. Order kan daardoor niet geplaatst worden.

  Mogelijk dat dit een samenspel is tussen Myparcel en WooCommerce NL Postcode Checker.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • Plugin Author ademdemir

  (@ademdemir)

  Beste @saens

  Wat goed dat je met ons contact opneemt. Wij zullen de variabele producten ondersteuning heel toevallig deze maand in ons plugin bouwen. Wij hopen dat te realiseren met de eerste volgende update.

  Thread Starter saens

  (@saens)

  Hoi @ademdemir
  Ondertussen gelukt met de variabele producten?

  Plugin Author ademdemir

  (@ademdemir)

  He @saens,

  We hebben dit inderdaad opgelost, alleen is de nieuwste versie nog niet released. Wij zijn op dit moment bezig met het testen van de nieuwe plugin en zoeken ook testers. Als je wilt kan ik je een versie sturen, zodat je het kan testen op een testomgeving?

  Thread Starter saens

  (@saens)

  Dat is prima.
  Ik ga er van uit dat mijn testen zich dan beperkt tot alleen dat stukje functionaliteit (dus niet andere functies vd plugin en/of de koppeling naar MyParcel en afhandeling aldaar). Zijn er specifieke use-cases die ik kan nalopen?

  Plugin Author ademdemir

  (@ademdemir)

  He @saens,

  Zou je een mailtje kunnen sturen naar support@myparcel.nl dan kunnen mijn collega’s jou de beta versie versturen. Er is veel veranderd in de plugin en meer opties erbij gekomen.

  Mocht je nog vragen hebben, dan hoor ik dat graag.

Viewing 5 replies - 1 through 5 (of 5 total)
 • The topic ‘Checkout-opties -> fout bij variable product’ is closed to new replies.