Support » Plugin: Brilliant Web-to-Lead for Salesforce » checkbox and duplicate leads in salesforce

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • Plugin Author Nick Ciske

    (@nickciske)

    1. Hmmm… that’s odd. I’m guessing that’s a plugin or theme conflict… *

    2. Did you give your checkboxes a value? (e.g. 1)

    * Standard troubleshooting procedure:

    1. Check for theme conflicts:
    Switch to a bundled theme (2011, 2012, 2013, 2014). Did that solve the problem?
    If so, your theme is breaking the plugin. Talk to the theme vendor or request premium support to have me troubleshoot the issue with your theme.

    2. Check for plugin conflicts:
    Deactivate all other plugins: Did that solve the problem?

    If not, it’s an issue with your hosting:
    Talk to your host or request premium support to have me troubleshoot the issue with your server.

    If it did, it’s a plugin conflict:
    Reactivate plugins one at a time until the problem returns. The last plugin activated is the culprit. Report back with that plugin name/link and I can troubleshoot the issue to determine if there’s a fix.

    Plugin Author Nick Ciske

    (@nickciske)

    Second, every check box input we make, it doesn’t show up in salesforce.
    They just show up as blank.

    You entered a value for these checkboxes? A valueless checkbox is always clank, even if it’s checked 😉

Viewing 2 replies - 1 through 2 (of 2 total)
  • The topic ‘checkbox and duplicate leads in salesforce’ is closed to new replies.